ceturtdiena, 2008. gada 28. augusts

Par kaķiem un suņiem: Mazliet jautrības ceturtdienas vakarā

Labvakar, lasītāji! Ja šodien ir smagi strādāts, ja ir apnicis lasīt un domāt par politikas negācijām un visu neglīto, kāds notiek mūsu valstī, piedāvāju sekojošu tekstu, kuru šodien atradu internetā. Man tas liekas ne vien smieklīgs, bet arī ļoti, ļoti patiess, jo arī man mājās ir kaķis. Baudiet, un jauku visiem vakaru!

Kā kaķim dot tableti

1. Paņem kaķi rokās un turi tā, it kā tas būtu bēbītis. Katrā kaķa mutes pusē noliec pirkstu un viegli piespied. Kad kaķis atver muti, iemet tableti. Ļauj kaķim aizvērt muti un norīt tableti.

2. Tablete būs uz grīdas, bet kaķis – aiz dīvāna. Atkārto procesu.

3. Kaķis būs guļamistabā. Aizmet prom mitro tableti.

4. Paņem jaunu tableti, atkal paņem kaķi klēpī, ar vienu roku stingri turi ķepas. Atspied vaļā kaķa žokli, iespied tableti dziļi mutē. Turi kaķa muti ciet 10 sekundes.

5. Tablete būs zelta zivtiņas bļodā, bet kaķis – skapjaugšā. Pasauc dzīves biedru, kurš ir dārzā.

6. Nometies ceļos, paņem kaķi stingri starp ceļiem un turi tā priekšķepas un pakaļķepas. Ignorē to, ka kaķis dobji rūc. Liec dzīves biedram stingri turēt kaķa galvu ar vienu roku un ar otru roku kaķim mutē iespiest koka lineālu. Ieripini tableti pa lineālu un stingri rīvē kaķa rīkli.

7. Kaķis būs uz aizskaru stangas. Paņem jaunu tableti. Atceries, ka būs jāpērk jauns lineāls un jauni aizkari. Rūpīgi savāc lauskas no apgāztajām vāzēm. Tās varēsi salīmēt vēlāk.

8. Ietin kaķi lielā dvielī un liec dzīves biedram to stingri pieturēt. Ieliec tableti dzeramajā salmiņā, atspied kaķa muti ar zīmuli un iepūt salmiņā.

9. Pārliecinies, ka nupat norītā tablete tev nekaitēs. Izdzer alu, lai noņemtu garšu. Iesaitē dzīves biedra roku. No tepiķa asinis var izmazgāt ar aukstu ūdeni un ziepēm.

10. Kaķis būs kaimiņu garāžā. Paņem jaunu tableti. Atkorķē vēl vienu alu. Ieliec kaķi virtuves skapītī un aizver durvis tā, lai galva ir ārā. Atspied muti ar deserta karoti. Iemet tableti kaķim mutē.

11. No garāžas paņem skrūvgriezi, lai no jauna piestiprinātu virtuves skapīša durvis. Izdzer alu. Paņem viskija pudeli. Ielej glāzīti, izdzer to. Uzliec ledu uz piepampušā vaiga un pārliecinies, kad pēdējo reizi bija tetānusa pote. Uzliec viskija kompresi uz vaiga dezinfekcijas nolūkos. Izdzer vēl vienu glāzīti. Aizmet saplēsto krekliņu un uzvelc jaunu.

12. Kaķis būs kokā otrā ielas pusē. Izsauc ugunsdzēsējus, viņiem ir pietiekami garas trepes. Atvainojies kaimiņam, kurš ietriecās sētā, lai neuzbrauktu kaķim. Paņem pēdējo tableti.

13. Sasien mazā monstra priekšķepas un pakaļķepas ar stipru auklu. Piesien to ēdamistabas galdam. Paņem pašus smagākos virtuves cimdus. Iebāz kaķim mutē vispirms tableti un tad lielu labākās kvalitātes gaļas gabalu. Rīkojies stingri. Pacel kaķa galvu vertikāli un ielej divas glāzes ūdens, lai tablete būtu norīta.

14. Izdzer pārējo viskiju. Palūdz dzīves biedru, lai viņš tevi aizved uz slimnīcu. Klusē, kamēr ārsts uzliek šuves pirkstiem un rokai un izņem tabletes gabaliņus no labās acs. Pa ceļam mājās piezvani mēbeļu veikalam, jo būs vajadzīgs jauns galds.

15. Atdod ellē dzimušo kaķi adoptācijai un piezvani vietējam zooveikalam – varbūt tas piedāvā burundukus.

Kā sunim dot tableti

1. Ietin to speķī.

2. Uzmet to gaisā.

5 komentāri:

anglosaxis teica...

Paldies, Kārli. Kā reizēm der tāda atslodze. Kas attiecas uz to, ka nerakstu par tēmu bet tikai "kasos", tā nu tīri nav. Ja es Jums pierītu ( un tā ir ļoti bieži), tad nerakstu neko, lai gan laikam labs vērds arī kāsreiz vajadzīgs. Parasti rakstu, kad nepiekrītu un vienmēr rakstu par to, kas bijis Jusu rakstītajā ( redziet, "Jūs" nerakstu vairs ar visiem lielajiem burtiem, jo dažiem tas nepatīk, bet Jūs, cerams sapratāt, kāpēc tā darīju). Un vēl, mani satrieca Jura Kažas komentārs bēc bloga par pasta nebūšanām, ka šajā valstī ir tik slikti, ka būs jālaižas. Ko tadu no viņa nebiju gaidījis. Skumji. Vēl vienā cilvēkā esmu vīlies.

Mediaman teica...

Jautrs ieraksts. Lai gan man nav ne kaķa, ne suņa, droši vien, ka tas atbilst patiesībai :)
Nedaudz par iepriekšējo komentētāju - ja jūs tik viegli varat vilties cilvēkos, tad droši vien jūs pats esat vienīgais, kurā neesat vīlies. Peace! :)

anglosaxis teica...

I have always tried to be in peace, with you, with Karlis, with everybody, with cats and dogs too though they sometimes need pills.

Mija15 teica...

Tieši tā ar tiem kaķiem ir!

pilnai.laimei teica...

Ja nepieciešams, uzvelk cimdu kreisajā rokā (ja cilvēks nav kreilis). Ar cimdoto roku mutes kaktiņā atspiež vaļā kaķa muti (kuru viņš centīsies aizžmiegt). Tad ar labo roku roku bezkaunīgi iebīda tableti aiz (kaķa) mēles saknes. Pietiekami bezkaunīgi un drosmīgi veikts šis process garantē tabletes norīšanu. Protams, viss pārējais (no kaķa) jātur cieši iespiests starp kājām un kur vien iespējams. Vislabāk "dzīves" (paša) draugu piesaistīt par turēšanas asistentu uzreiz. Ja neizdodas, tableti saberž un kaisa kaķa atplestajā mutē, kamēr viņš slienājas, bet tomēr daudz ko norij.

Tas gadījumam, ja nepieciešams būs tableti iemānīt.

 

free counter