pirmdiena, 2008. gada 7. jūlijs

Labdien, lasitaji!

Ka redzat, esmu joprojam bez garumzimem. Paldies lasitajiem, kuri saja konteksta ir nakusi ar ieteikumiem, bet:

1) Es par datorlietam zinu tikpat daudz, ka par kodolfiziku, un instrukcija, kura ir rakstits "atversim run failu" man jau liek redzet baltas pelites;

2) Esmu atvalinajuma un negribu parak piepulet smadzenes.

Tacu esmu dzivs un vesels, daudz esmu ciemojies ar radiem. Tris masas, tris svaini, kopa pieci berni ar sesto, kura dzimsanas dienu gaida augusta sakuma. Visi iznemot to masu, kura gaida bernu, loti cer uz datumu 08.08.08. Masa cer, ka tas bus atrak. Redzesim.

Un viena piezime par politiku. Mareks Seglins, ta zinots Interneta, esot teicis, ka "Tautas" partija ir aizvirzijusies prom no sakotneji nospraustajiem principiem un merkiem. Tas ir loti jauki, ka kads "Tautas" partijas cilveks to saprot, jo skiet partijas sakotnejos principos nebija teikts "valdosas klikes stabilitate pari visam", "dazados amatos ir iecelami lielakie kretini", "vajag muldet visu, kas ienak prata vienalga, vai tas atbilst vai neatbilst patiesibai pat elementaraka pakape" u.c.

Jauku visiem dienu!

5 komentāri:

Anda teica...

Pēc raidījuma "Nekā personīga" versijas, Segliņš ir viens no iespējamiem kandidātiem uz TP priekšsēža amatu, tāpēc neizbrīna viņa centieni atmazgāties no vecā vadoņa politikas :)

Toms teica...

Kārli, Windows arī Āfrikā ir Windows. Pieinstalējam Latvian QWERTY izkārtojumu, pārslēdzamies uz to un ievadam diaktriskās zīmes caur Alt Gr taustiņu (to pieturot). Diez ko ērti gan nav:)

Valters teica...

Var jau iztikt arī bez garumzimem :)

Bu teica...

veiksmīgu atpūtu

Juris Kaža teica...

Hehe,
Nu tev nespīd darbs tulkojot preses relīzes nākotnes Baltijas kodolspēkstacijām, ja no kodolfizikas zini tik maz :):).
Maku (Macintosh), maku jāpērk! ASV neko nemaksā un latviešu garumzīmes bez problēmām.
Labu atpūtu!

 

free counter