pirmdiena, 2010. gada 14. jūnijs

Un vēl šodien arī par buldozeru

Labdien vēlreiz, lasītāji!

Nāku šodien vēlreiz tikai, lai uzrādītu vienu interneta vietni, proti, Ainarasolijumi.lv. Nezinu, kas to ir sagatavojis, bet paldies viņam, jo lapā ir atrodami visi Šlesera solījumi gadu gaitā un patiesība par to, kas ir noticis īstajā dzīvē, nevis buldozeram starp ausīm. Kāpēc vairs kaut viens cilvēks, tajā skaitā Stendzenieks (nu, Stendzenieks tāpēc, ka viņam par to maksā, un droši vien brangu naudu), šim radījumam vairs tic?

Jauku vēlreiz visiem dienu!

3 komentāri:

Me teica...

Lapa tiešām jauka, vienīgi (ja tā pavisam godīgi) nedaudz žēl, ka sadaļā "Par mums" ievietotais video, kas it kā diezgan labi paskaidro, kas un kādā sakarā, fonā tik ļoti uzkrītošs "Vienotības" logo. Nedaudz izskatās pēc "viņš sliktais/mēs labie"... Lai arī jāsaka, ka Vienotība man simpatizē, vienalga kaut kā tā "reklāmiņa" liekas tāds bišķi lēts triks :-(

Anonīms teica...

Ja godīgi, šī lapa pat uzlaboja manu priekšstatu par Šlesera solītā/paveiktā attiecību, tāpēc vienubrīd pat iedomājos, ka tas ir tāds viltīgs Stendzenieka "trojāns". :)

Anonīms teica...

He, varētu ieviest normu visiem politiķiem uzskaitīt savus publiskos solījumus un par tiem atskaitīties. Šitas liekas foršs. Jāizdrukā un jāiedod kaimiņu tantukiem, kas caurām dienām dirn uz soliņa ar saukli "Šlesers mūs izglābs!!!"

 

free counter