sestdiena, 2011. gada 7. maijs

Par komentiem

Labvakar, lasītāji. Diemžēl pateicoties Vilnim, kura specialitāte ir homofobiski komentāri, turpmāk visi blogā atstātie komentāri parādīsies tikai pēc tam, kad es tos būšu apstiprinājis. Ir žēl, ka tas ir nepieciešams viena vienīga cilvēka dēļ, bet tā nu tas ir.

Jauku visiem vakaru!

6 komentāri:

Andris teica...

Nekreņķējies par Vilni. Katram savs klikšķis. Man arī nepatīk, ja katrai lietai tiek veikta obligāta pārbaude vienā konkrēta kontekstā, tomēr rēķinos, ka gan jau ari man tāds klikšķis no malas ir pamanāms, tādēļ cenšos tam nepievērst īpašu uzmanību citu viedoklī.
Vienu iebildumu gan gribu teikt. Ja tauta ir izmiršanas priekšā, tad ir zināmas personiskās brīvības, kuras var tikt ierobežotas. Piemēram, brīvība propagandēt viedokli, kas neveicina tautas pieaugumu. Tai pašā laikā, protams, nevar būt nekāds pamatojums ierobežot personu turēties pie saviem uzskatiem.
Šis viss attiecas tikpat labi uz trekno gadu domāšanu, kā uz homo domāšanu. Nezinu, vai Viļņa motivācija ir tāda, bet sniedzu savu viedokli, ka tāda eksistē :)
Kārli, ja nevēlies, šo vari nepublicēt. Es tik un tā turpināšu sekot tavam blogam un izteikt savu viedokli, kad uzskatīšu par nepieciešamu. Tavas pārdomas man ir noderīga lasāmviela!

Maashellee teica...

Tā kā Tavs blogs mēdz uzlabot manu dienu ārkārtīgi bieži, saku vien to, ka cilvēki ir dažādi un reizēm komentāros izpauž savu viedokli, ne tikai par bloga/raksta/utt. autoru, bet arī par savu neizdevušos dzīvi/slikto stāvokli valstī/vēlsazinko. Neņem pie sirds.

Paldies, ka Tavs blogs IR!

SandyL teica...

Interesanta domu gaita Andrim.

"Ja tauta ir izmiršanas priekšā, tad ir zināmas personiskās brīvības, kuras var tikt ierobežotas. Piemēram, brīvība propagandēt viedokli, kas neveicina tautas pieaugumu."

1.Tātad būtu jābūt kādam, kas ierobežo šīs tiesības. Vai tā?
(velk uz cenzūru...)

2.Varbūt apstākļos, kad tauta ir izmairšanas priekšā, gejiem vajadzētu saņemties un mainīties, un darīt kaut ko, lai veicinātu tautas pieaugumu, nu, vismaz vienu reizīti. Vai tā?
(velk uz pilnīgu sviestu...)

Andris teica...

SandyL

Būvēt zelta tiltus (dienvidu vai ziemeļu) vai propagandēt to nepieciešamību šajā laikā vajag ierobežot! Ar personisku viedokļu izteikšanu un balsojumu vēlēšanās. Tāpat šajā laikā var ierobežot garantētās tiesības uz nodrošinātām vecumdienām reproduktīvi neveiksmīgākiem cilvēkiem. Un nav svarīgi, kādēļ viņi tādi ir - svarīgs ir rezultāts, nevis motīvs (riebīgs raksturs, slimība vai orientācija). Pensijas sasaistīšana tikai un vienīgi ar algoto darbu visu Rietumu (balto) civilizāciju jau novedusi pie iznīkšanas, mazajā Latvijā ir pēdējie cerību gadi...

Kā jau rakstīju: "Tai pašā laikā, protams, nevar būt nekāds pamatojums ierobežot personu turēties pie saviem uzskatiem".

SandyL pārliek savas bailes manos rakstos. Pārstāj baidīties, es tevi neaiztieku. Mani mērķi ir tālāk.

Kārlis Streips teica...

Vilnīti, Vilnīti. Ne jau par cenzūru, cienītais. Par Jūsu nepieklājību un par Jūsu bērnišķību ir runa. Es gribu pateikt, un es teikšu un teikšu un teikšu un teikšu un teikšu un teikšu un teikšu un teikšu. Tā ir otrās klases skolēna attieksme. Cik var spriest no Jūsu kādreiz rakstītā, esat kungs gados. Bērna prātā atgriezties jau kādreiz gadās, bet ceru, ka tas tā nav noticis ar Jums. Jauku Jums dienu.

kaserx teica...

Štrunts par komentāriem, trakākais ir tas, ka Jūs nekomentēsiet Eirovīziju. Pilnīgi negribās skatīties vairāk. :(

 

free counter