svētdiena, 2008. gada 29. jūnijs

Sveicināti jaunā blogā!

Labdien, lasītāji! Prieks, ka esat mani te atraduši. Kā varbūt sapratāt, man ar Dienu izveidojās domstarpības, lai nu paliek manā ziņā -- kādas. Ja atradīsim risinājumu, blogošu atkal tur. Ja ne, tad priecāšos par kontaktiem ar lasītājiem šeit.

Pāris lietas jau no paša sākuma. Ceturtdien, tātad 3. jūlijā, es uz divām nedēļām došos uz saviem Štatiem ciemos pie māsām, un tajā laikā droši vien nerakstīšu neko. Tātad -- blogs it kā pārtrūks nemaz tā īsti vēl nesācies. Bet tas nekas, pēc divām nedēļām būšu atpakaļ.

Otrkārt, tie no Jums, kuri esat slikti audzināti un blogos, vai Dienā vai jebkur citur protat tikai bļaustīties un izturēties rupji -- te nebūs nekādas auklēšanās vai žēlastības. Ja ir kas sakāms par tēmu, tad ļoti labi. Ja ne -- dodieties kaut kur citur.

Jauku visiem atlikušo dienu!

11 comments:

Unknown teica...

Laimīgu ceļu - gan turp, gan atpakaļ!

Paldies arī par šodienas vārdiem. Viena neliela piebilde: Kēfa (Cephas) ir Pēteris (aram.: klints).

D.DAUKA teica...

iesākumā vēlu veiksmi un jau tagad prieks ka nebūs rupekļu-bļaustekļu

Unknown teica...

1)Nu ļoti žēl, ka konflikts ar Dienu. Šis ir blogs, kurš Dienai ļoti pietrūks, ja situācija neatrisināsies.

2)Tie vārdi par "neauklēšanos" man uzbūra nedaudz komisku vīziju par izbanotu lietotāju miriādēm.

Bizmarite teica...

Lai jums ASV izdodas atpusties vai sasmelties jaunu energiju.

Varbut lidz 3.julijam jums bus vel kadas pardomas par sodien notikuso Saeimas balsojumu un Latvijas politikas pilju diiki?
Gaidu un ceru!

Anonīms teica...

iespējas ir labas, kamēr tās netraucē dzīvot.
kas sācis blogot un runāt, neblogojis un nerunājis nepaliks. mainās tikai formāts.

kas gribēs lasīt, atrada Dienā un atradīs šeit.
lai veicas!

M.Sc.pol. teica...

Mūsdienās, noteiktai vietnei tiešām nav tik lielas nozīmes, ja ir vēlme iegūt informāciju vai komentārus, tad to var izdarīt!
Tomēr domstarpības ar Dienu, nav īsti izprotamas, jo jums viedoklis ir saskanējis ar Dienas pausto, pat tik strīdīgos jautājumos kā O. Kastēna provokācija. Turklāt ņemot vērā, ka Dienā ir tādi cilvēki kā Aivars Ozoliņš, Onslovs..., tad nav īsti skaidrības arī kādas var būt domstarpības par formu vai izteiksmes veidu. Katrā ziņā žēl, bet būs vēl viena vietne, ko ielikt bookmarks.

Bu teica...

KĀrli!
Ļoti cienu un apbrīnoju Jūsu pareizo domu gājienu par visu notiekošo... un Jūsu augstās prāta spējās, būtu latvijā vairāk tādu cilvēku...
Manās acīs Jūs esat ĢĒNIJS. Lai Jums veicas un no visas sirds novēlu Jums spēku izturību un gaišu skatījumu nākotnē...lai kā būtu piedrazota mūsu vide, bet tomēr...ar viss dziļāko cieņu...Baiba

Mediaman teica...

Sveiks, Kārli!
Žēl, ka Dienā vairs nebūs Tava bloga. Tas nozīmē, ka man bookmarks no diena.lv ir jāpārtaisa uz šo adresi. Bet nu tas tik tāds tehnisks sīkums... Lai jauka vasara!

Anonīms teica...

Kārli - patiess prieks, ka pat par spīti dažādiem sarežģījumiem ir vieta, kur cilvēki var sekot līdzi šim patiesi unikālajam domu pavedienam, kāds piemīt vienīgi Jums.

Ar cieņu, Kristaps.

Kārlis Streips teica...

Paldies Kristap, un paldies visiem lasītājiem.

Aija teica...

Prieks Jūs atrast šajā blogā

 

free counter