piektdiena, 2012. gada 28. septembris

Par kultūras trūkumu interneta portālos

Labdien, lasītāji!

Šodien vien īsa piezīme par to, kas darās interneta portālos lasītāju atstāto komentāru līmenī.  Lasītāji zina, par ko te ir runa.  Runa ir par slikti audzinātiem tipiem, kuri uzskata, ka internetā viņi ir anonīmi un tāpēc var gānīties, cik vien uziet.  Raugi, pāris eksemplāru no "diskusijas" Delfos par Labklājības ministrijas paspārnē izdoto grāmatiņu, par kuru rakstīju vakar:

A pederasti ko, viens otru neklapē?

Eu, pederastijas atbalstītāji, pietiks runāt par dzimumnevienlīdzību Latvijā.

Pederastu petīcijām nav ne svara ne nozīmes!  Tās pat kauns lietot ķemertiņā uz nagliņas!

Un no Apollo par to pašu tēmu:

Tautai ir jāattīrās no kaku stūmējiem un bērnu drāzējiem.

Tavs tūplis un mutes dobums ir apdraudēts!!!  Savlaicīgi iesmērē tūpļa caurumu ar vazelīnu!

Latvijā pie varas ir pedofīļi un lesbietes.

Kā esmu rakstījis citreiz, visi portāli pēc kārtas dievojas, ka nudien, nudien, tie kontrolē saturu un dzēš rupjus komentārus.  Taču acīmredzot tas tā nav un, vēl vairāk, portālu īpašnieki ļoti labi zina, kāds ir kultūras līmenis lasītāju starpā.  Kā mēs to varam zināt?  Mēs to zinām tāpēc, ka katru reizi, kad portālā ir ziņa par kāda cilvēka aiziešanu mūžībā, komentēšanas iespēja vienkārši tiek atslēgta.  Tas ļoti skaidri pierāda, ka portālu īpašnieki zina, ka kretīnisms tajos sit jo augstu vilni, un vismaz šajā gadījumā tie neļauj cilvēkiem ālēties.  Ja tā, tad kāpēc ne citās jomās?

Jauku visiem dienu!




1 komentārs:

Aigars Mahinovs teica...

Ir arī pozitīvi komentāri un tas rosina cerības. It īpaši, ja negatīvie komentāri ir tīri emocionāli, bet pozitīvie ir vairāk uz loģiku balstīti.

Man līdzīgi bija ar diskusiju par ātrumu un fotoradariem.

 

free counter