trešdiena, 2008. gada 22. oktobris

Mazliet jautrības: Fotoattēli no Amerikas.

Labdien, lasītāji. Šodien mazliet jautrības -- fotogrāfijas, kurās redzams, cik ļoti reizēm cilvēks vizuāli atgādina citu cilvēku vai kādu priekšmetu. Man tās atsūtīja cilvēks vārdā Rons Marlets, kurš aiznākamnedēļ cer gūt uzvaru vēlēšanās un kļūt par Oklahomas štata parlamenta deputātu. Viņa oponente ir pavisam prātu izkūkojusi sieviete, kura reiz nezinot, ka kāds viņas vārdus ieraksta (mūsdienās nekad nevajag domāt, ka neviens neko neieraksta), kādai auditorijai paziņoja, ka geji Amerikā ir lielāks drauds, nekā terorisms. Ļoti ceru, ka R. Marlets gūs uzvaru, esmu ziedojis naudu viņa kampaņai. Kaut kad tomēr arī pie visām izpausmes brīvībām pienāk laiks idiotiem pateikt, ka viņi ir idioti, un minētā sievete pilnīgi noteikti ir idiots. Katrā gadījumā, paldies R. Marletam par fotogrāfijām, un lūk:




Maikls Džeksons un ēģiptiešu statuja




Romas pāvests un ļaunais tēls no filmas "Zvaigžņu kari"

Un, visbeidzot un vispatiesāk:




Aizejošais (paldies Dievam) ASV prezidents un ... nu, paši sapratīsit.

Jauku visiem atlikušo dienu!

8 komentāri:

Sestdienis teica...

Bildes labas :) Tūlīt uzradīsies kāds komentētājs un sāks Jūs kaunināt, stāstot, ka nav smuki tā smieties par cilvēkiem :) Pievienojos Jūsu cerībām, kā arī - Go Obama!!!

Kārli, bet vispār Jūs esat baigais vecis. Leiškalns tā reiz teica par Kalvīti, un šajā ziņā es Leiškalnam nepiekrītu, bet par Jums es to saku pilnīgi nopietni. Es šorīt sapratu (nezinu, kāpēc tieši šorīt, bet vai nav vienalga), ka neesmu Jums par tik daudz ko pateicis paldies. Par "Saved by the bell" grāmatiņu tulkojumiem latviešu valodā, par "NTV 5 evening news", par Latvijas Radio "Brīvo mikrofonu" (vēl puika būdams, smējos, gar zemi krizdams, klausoties Jūsu asprātīgās replikas un pat reizēm uzliku automātisko radio ierakstu, lai, atnākot no augstskolas, varētu noklausīties garām palaisto). Par abu Maikla Mūra grāmatu tulkojumiem, par "Skats no malas", par "Milžu cīņām". Visbeidzot, par ilgstošo blogošanu V-Dienā, bez kuras es, visticamāk, nebūtu nekad tik ļoti aizrāvies ar šo portālu, galu galā pats sākot blogot tajā. Lai nu kā ir gājis un kā vēl ies, es Jums pilnīgi nopietni gribu pateikt par visu milzīgu PALDIES!!!

anglosaxis teica...

Piekrītu, bildes ir labas. Tomēr visaugstāk vērtēju cilvēkus, kuri māk pasmieties par sevi.

Kārlis Streips teica...

Paldies sestdieni, par ļoti laipnajiem vārdiem. Jūs aizmirsāt Eirovīziju. :)))

krist2ps teica...

Starp citu, šitās bildes ir nākušas no šīs bloga vietnes:

http://totallylookslike.com/

...tas tā, ja ir vēlme vēl paklikoties :) Bet dažreiz jā - laba lieta garastāvokļa uzlabošanai :)

Unknown teica...

Nu ko Jūs, Kārli - kā var aizmirst Jūsu komentētās Eirovīzijas?!
Jūs vairākas reizes, no gada uz gadu tik aizrautīgi pareģojāt Latvijas dziesmas un mūsējo augsto kvalitāti un nonovēršamo iziešanu līderos, un tad tik sirsnīgi bijāt nesaprašanā par "tērētās" Eiropas neizprotamo balsojumu.

Tāpēc man ir it mierīga nostāja pret Jūsu pareģojumiem nākamo Saimas vēlēsanu sakarā.
Biju domājis sagaidīt pecvēlēsanu rīta atkal lielo neizprati un tad atgādināt Eirovīziji...
Nu nenocietos... Jūs pats pieminējāt. Piedodiet!

b-man teica...

Labas bildes, it īpaši par Bushu. Nesen redzēju treileri filmai par Bushu jaunāko, kura saucas W, tur noteikti būs daudz ka smieklīga par šo vīru. Starp citu runājot par grāmatām, Vai Jūs, Streipa kungs, plānojiet pārtulkot kādu no Obamas grāmatām? Būtu intresanti palasīt.

Kārlis Streips teica...

B-man, cik esmu pats sapratis, jaunā filma "W" skaitās nopietna un nebūt ne komēdija -- redzēsim, vai kāds to atvedīs atkal uz Latviju. Kas attiecas uz Obamas grāmatām, tas nav atkarīgs no manis, bet gan no izdevniecībām. Ja kāda tās nopirks un dos man tulkot, tad jā, tulkošu. Jauku Jums dienu!

Krauklis teica...

Nezinu, kāpēc Kārlis Streips tik ļoti nemīl Dž. Bušu. Jā, viņam ir bijušas neveiksmes, bet ilgtermiņā mēs redzēsim, ka viņam, uzsākot karu Irākā, bija taisnība. Tas, ka šis pasākums īsti neizdevās, tikai parāda mūsu pašu pārstāvētās sabiedrības vājumu.
Makkeins nav ideāls kandidāts, bet Obamas ievēlēšanai tiešām varētu būt smagas sekas.

 

free counter