ceturtdiena, 2008. gada 10. jūlijs

Pirma nedela pagajusi

Labdien, lasitaji!

Zibens vai merkaka atruma, ka nu katram patik, ir pagajusi atvalinajuma pirma nedela. Gluzi neticas, bet ta jau ir -- laiks iet uz prieksu visatrak, kad cilvekam ir labi un jautri. Ta varu teikt par piedzivojumiem Cikaga. Vakar vakara, piemeram, ar abiem svainiem biju uz beisbola speli, mana komanda -- Chicago Cubs -- uzvareja ar rezultatu 5:1, un sorit esmu visuma bez balss, jo aurosana un liksmosana bija ieverojama. Esmu labi izciemojies ar radiem, esmu sur tur iepircies, so to izlasijis, so to paskatijies televizija. Un, ja godigi, esmu centies ipasi nedomat par to, kas notiek Latvija. Piemeram, par to, ka Jaundzeikars, kura klatbutne Saeima dara kaunu gan parlamentam, gan visai Latvijai, turpina savus uzbrukumus Aleksejam Loskutovam. Par to ir labak nedomat atvalinajuma laika, jo nelabums nav tas, ko patlaban velos sajust.

Jauku visiem atlikuso dienu!

5 komentāri:

I.L. teica...

Piedzīvojumi izklausās labi! Par Latviju tiešām labāk nedomāt,nekā priecīga nav noticis,varbūt izņemot dažus Dziesmu svētku mirkļus. Lai otra nedēļa tikpat notikumiem bagāta!

Dorcas teica...

Pilnīgi piekrītu Jums, Streipa kungs! Atvaļinājums ir priekš sevis, garīgai un fiziskai atpūtai, nevis nervu bendēšanai ar visādām nebūšanām. Lai jaukas atlikušās brīvdienas!:)

JK teica...

Nu jau no Jaundžeikera ir arī neadekvāti uzbrukumi Maizītim par to, ka piedāvājis darbu Loskutovam, kurus Maizīša kungs teicami atspēkoja. Tā vien izskatās, ka LPP/LC ir norakstījuši Jaundžeikera kungu, Līdzīgi kā norakstīšanai tapa nolemti abi Loskutova atlaišanas komisijas partejiskie pārstāvji.

Bet, tici Kārli kā jau te iepriekš teica par pozitīvajiem Dziesmusvētku mirkļiem - tas nav melots, un es pat teiktu vairāk. Pzitīvie mirkļi ir teju vienā laidā. Puse latvijas dzīvo svētku noskaņās :)

Unknown teica...

Novēlu jums jauku atvaļinājumu!

P. S. ...un ceru, ka drīz sāksit rakstīt ar garumzīmēm!

Māris teica...

Jaukas brīvdienas tālajā Amerikā! Gaidot Jūsu komentārus- Māris

 

free counter